Pojalle tein tonnikalapiirasta ja itselleni salamipiiraan,kun en voi allergian takia kalaa syödä.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVTdeUXcNzIBdJmE01ykpOp_Vo_mARoC7k6MVuo4zmOG167ppEMI9KFaHhg5S7xMEadWMDfleQfxKjaRqINNukW213SFH1UtY4UpJ3R0cvrMDX8voZRIAWVAEqTLpIsnCL3BgVCnoqevw/s320/IMG_2874.JPG)
Italialainen salamipiiras
100 g italialaista salamia (olen käyttänyt ihan tavallista venäläistä meetwurstia) 1/2 -1 l pinaattia 3 dl kermaa 2 munaa 150 g juustoraastetta 150 g kirsikkatomaatteja 2 rkl pinjansiemeniä (allergian takia en ole käyttäny)
Valmista mieleisesi piirakkapohjataikina (olen käyttänyt valmiita torttulevyjä,jotka olen vaivannu yhteen ja kaulinut pyöreäksi) ja painele se piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Leikkaa salami mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi(olen tehny suikaleita).Huuhdo pinaatinlehdet. Sekoita kerma,munat ja juustoraaste kulhossa ja kaada pohjan päälle.Levitä päälle pinaatinlehtiä,salamiviipaleita,kirsikkatomaatteja ja pinjansiemeniä. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 30-35 min,kunnes juustotäyte on hyytynyt. Anna jäähtyä 15-30 minuuttia ennen tarjoamista.niin maut ehtivät tasoittua.
Ohje otettu Divaani lehdestä |
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti